top of page

Over Skik

Skik is een bootcamp bedrijf dat in 2019 is opgericht met als missie, alles met 100% aandacht. Skik is gevestigd in de duinen van Schoorl en in het mooie Schagen. Tijdens de lessen genieten van de geweldige natuur.

Inmiddels is Skik uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij veel Skikkers meerdere keren per week trainen. Door te variëren in trainingen, willen wij het sporten uitdagend en leuk houden.

Over Marijke

Marijke Langendijk

​Mijn naam is Marijke Langendijk en ik ben de trainer/eigenaar van Skik. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met sport. Toen ik 6 jaar oud was ging ik op turnen waarmee ik Nederlands kampioen ben geworden. Daarna ben ik op polsstokhoogspringen gegaan daar ben ik derde van Nederland geworden.  Al snel kwam ik erachter dat ik van mijn passie mijn beroep wilde maken. Daarom ben ik naar het CIOS gegaan in Haarlem. Op die manier ben ik in contact gekomen met bootcamp. Drie jaar later was Skik geboren. Ondertussen heb ik mijn diploma als fitnessinstructeur behaald in 2019 en fitness &health performers coach in 2021. Ik werk als buurtsportcoach bij Dijk en Waard Sport. Waar ik de inwoners van de gemeente zo veel mogelijk in beweging probeer te krijgen. De combinatie met Skik vind ik erg leuk en hopelijk zie ik jou snel.   

bottom of page