top of page
Outdoor Fitness

Bootcamp trainingen

Een bootcamp is een trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur in de buitenlucht. Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en je eigen lichaamsgewicht. De trainingen worden gegeven in Schoorl en in Schagen. Door de vele variatie in weerstand en intensiteit, zijn de trainingen voor geschikt. Bootcamp is een uitdagende manier van trainen waarbij je alles uit jezelf kunt halen op je eigen niveau.

Zomer in de natuur

Picknick bootcamp

Tijdens de picknick bootcamp gaan we eerst 1 uur sporten. Dit kan een medium of een hardcore les zijn. De locatie mag ook zelf gekozen worden. Het mooiste blijven de Duinen natuurlijk. In dit uur gaan we een rondje hardlopen op het tempo dit op dat moment gewenst is. Tijdens het rondje doen we verschillen leuke oefening. Daarna krijgen jullie een rijk gevulde mand en kunnen jullie en plekje uitkiezen waar het kleedje word neergelegd. Daar kunnen jullie zo lang zitten als jullie willen. De mand mag later terug gebracht worden. 

Kijk hieronder naar de mogelijkheden en bel of mail ons voor de datum, welke mand, of er allergieën zijn en hoeveel deelnemers er meedoen.  

Prijs 24,99,- euro per persoon  

Picknick bootcamps

Beste uitjes van Noord-Holland

Vinden we zelf, in ieder geval 

Picknick in de natuur
beste vrienden
Familie picknick
Kids Blazende Bellen
Vrienden die plezier hebben

Ontbijt picknick 
Bootcamp 

Een lekker begin van de dag.  

Eerst 1 uur sporten op locatie naar keuze daarna genieten van een ontbijt picknick mand met heerlijke broodjes. 

Lunch picknick
Bootcamp

1 uur sporten in de duinen of een andere locatie daarna krijg je een rijk gevulde mand mee om vervolgens te kunnen genieten van een heerlijke mand vol lekker boordjes. 

High tea picknick
Bootcamp

Een mand vol lekker cakejes, broodjes en heten thee. Die moet natuurlijk eerst verdiend worden. Daarvoor gaan we eerst 1 uur sporten op jouw locatie. 

Kinderfeestjes picknick
Bootcamp 

Kinderen weer lekker buiten in de natuur laten spelen? Ouderwets verstoppertje, tikkertje en bal spelletjes. Daarna een rijk gevulde mand met lekkere dingen.

Borrel picknick bootcamp 

1 uur sporten daarna mag de muziek box aan, mogen de drankje open gemaakt worden en de nootjes op tafel. Tijd voor een feestje. 

Outdoor voetbaltraining

Voor verenigingen 

Het verbeteren van kracht en conditie, kunnen blessures voorkomen en verbeterd de prestaties. Skik beat bootcamp lessen aan op de verenigingen om momenten dat het jullie uitkomt. 

 

Wil je ook graag een reguliere training vervangeng door bootcamp? Neem contact op met Marijke. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hardloopgroep

Bedrijfsbootcamp

Samen met je collega's  na of voor het werk sporten, op locatie naar keuzen? Het kan allemaal! 

 

bottom of page